ЗМІ заявили про вагітність скандальної української співачки: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ заявили про вагітність скандальної української співачки: з'явилися фото

ЗМІ заявили про вагітність скандальної української співачки: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

З'явилися дані про нібито вагітність української виконавиці Світлани Лободи від соліста німецької групи Rammstein Тилля Ліндеманна.

Вперше після появи чуток співачка з'явилася на церемонії першої музичної премії "Жара" в Москві, фото звідки опублікували росЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Українські зірки знову засвітилися на концерті в Кремлі: опубліковано відео

Відзначається, що Лобода і Ліндеманн познайомилися на фестивалі "Жара" в Баку в 2017 році. Тоді вони провели весь вечір разом, цілувалися і обіймалися, не особливо ховаючись від людей. За даними росЗМІ, з тих пір зірки продовжували зустрічатися.

Тепер же з'явилися дані про начебто перебування Лободи на сьомому місяці вагітності від Ліндеманна.

На церемонію першої музичної премії "Жара" Лобода прийшла у вільному піджаку і балахонистій блузці, через що неможливо точно сказати, чи дійсно вона вагітна. Сама співачка відмовляється коментувати чутки, при цьому, Микола Басков в ході вечора заявив про її вагітність зі сцени.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Світлана Лобода анонсувала сюрприз до 8 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?