8 березня в Києві виступить зоряний дует
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

8 березня в Києві виступить зоряний дует

8 березня в Києві виступить зоряний дует
Джерело:  online.ua

8 березня в Києві виступить зоряний дует: француженка Елен Сегара, відома як кращий голос Есмеральди в постановці «Нотр-Дам де Парі», і Роберто Кель Торрес - кубинський співак романтичної і танцювальної музики, який підкорив серця багатьох слухачів по всьому світу.

За музичну кар'єру Елен Сегара випустила 13 альбомів і записала трек до диснеївському мультфільму «Анастасія». Разом з нею на сцені з'явиться потомствений артист, який виступав на сцені з 3-х років. У 2013 Роберто Кель Торрес став переможцем конкурсу «Нова хвиля». Завдяки тривалій кар'єрі в Кубинської національній опері, він удосконалив до максимуму свій голос і освоїв кілька мов, включаючи російську, німецьку та італійську. Багаторічні гастролі містами Європи, Англії і США зробили Роберто артистом міжнародного рівня.

Читайте також: До Києва завітає відомий тріп-хоп гурт Morcheeba

Елен Сегара приїжджала з театральною трупою в Україні, але в парі з Роберто - вперше.

"Це буде ще один захоплюючий досвід. Мені не терпиться вже повернутися в Україну, в якій я не була кілька років. У вашій країні так багато змінилося, ви стали сильнішими і для мене буде честю виступати перед такою публікою", - розповіла Елен.

Дует влаштує незабутнє музичне шоу. Приходьте і насолоджуйтесь святковим вечором.

Як повідомляв ONLINE.UA, скандальна українська артистка Світлана Лобода підготувала сюрприз українцям на 8 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?