Що подарувати собі коханій на 8 березня - вишукані і оригінальні ідеї
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати собі коханій на 8 березня - вишукані і оригінальні ідеї

Що подарувати собі коханій на 8 березня - вишукані і оригінальні ідеї
Джерело:  online.ua

Подарунки на 8 березня для жінок роблять не тільки чоловіки. Багато представниць прекрасної статі можуть балувати себе в цей день і самі, адже навіщо чекати ідеального подарунка від інших, якщо можна подарувати його собі самій. ONLINE.UA підібрав вишукані і оригінальні ідеї подарунків для себе коханої на будь-який смак і гаманець.

Читайте також: Як вибрати подарунок на 8 березня - оригінальні ідеї

Що подарувати собі коханій на 8 березня: б'юті-техніка

Ви володарка шикарного волосся і в бурхливому ритмі сучасного життя, коли у вас на рахунку кожна хвилина, вам вранці доводиться витрачати багато часу на зачіску, то 8 березня можна подарувати собі машинку для завивки. З цієї б'юті-новинкою ви зможете зберегти багато свого часу, але при цьому завжди мати ідеальні локони.

Порадувати себе на 8 березня можна також фотоепілятором. Адже робити епіляцію самостійно дуже зручно, а з цим приладом ще й не боляче. А якщо порахувати скільки коштує салонне видалення волосся або лазерна епіляція, то ще й вигода очевидна.

Що подарувати собі коханій на 8 березня: косметика

Під час святкового шопінгу в якості подарунка на 8 березня для себе коханої можна оновити свою косметичку. Наприклад, палетка яскравих тіней для весняного настрою або нова губна помада стануть відмінним способом порадувати себе в жіночий день.

Побалувати себе можна також новими засобами по догляду за тілом. Купіть собі професійний скраб або парфумовану піну для ванн, і влаштуйте справжнє весняне свято для шкіри.

Що подарувати собі коханій на 8 березня: море емоцій

8 березня, за традицією, є вихідним днем. Так чому б вам не влаштувати собі емоційний свято - з'їздити на екскурсію, сходити на концерт улюбленої групи або ж купити собі цікаву книгу, в обіймах з якою провести 8 березня.

Що подарувати собі коханій на 8 березня: нижня білизна

Ще один варіант подарунка на 8 березня самій собі - подарувати собі те, що ніхто не в змозі правильно вибрати або вгадати. Йдеться про нижню білизну, яку ніхто краще вас не вибере. Вважається, що новий комплект білизни сильніше, ніж курс лікування у психотерапевта - жінка в красивій білизні стає розкутіше і впевненіше в собі, цей стан відбивається і в її погляді, і в міміці, і в ході.

Тому влаштувавши шопінг по відділах білизни в 8 березня, ви поєднаєте приємне з корисним - зробите собі вишуканий подарунок і в рази підвищите власну привабливість в очах чоловіків.

Що подарувати собі коханій на 8 березня: вихованець

Прикраси, косметика, аксесуари вже не чіпають вас і здаються нудними, тоді подарувати собі на 8 березня можна щастя, яке буде жити разом з вами. Це може бути кошеня і щеня, про які ви мріяли ще з дитинства.

На сьогоднішній день існує також безліч благодійних притулків для тварин, де ви можете собі вибрати вихованця. таким чином ви зробите не тільки приємний подарунок для себе, а й велику добру справу, за яку обов'язково будете винагороджені.

Раніше ONLINE.UA робив добірку кращих привітань на 8 березня - від листівок і віршів до СМС і пісень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?