Що подарувати подрузі на 8 березня - прикольні подарунки на жіноче свято
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати подрузі на 8 березня - прикольні подарунки на жіноче свято

Що подарувати подрузі на 8 березня - прикольні подарунки на жіноче свято
Джерело:  online.ua

В головне жіноче свято року не тільки чоловіки дарують подарунки, а й жінки вітають своїх подруг з 8 березня. Ще не встигли купити подарунки своїм близьким подругам, думаєте чим здивувати їх в цьому році? ONLINE.UA зробив добірку прикольних подарунків на 8 березня для подруг, які обов'язково припадуть їм до душі.

Читайте також: Що подарувати собі коханій на 8 березня - вишукані і оригінальні ідеї

Що подарувати подрузі на 8 березня: модні аксесуари

Вибирати подарунок на 8 березня подрузі досточно проста справа - адже ви знаєте її як ніхто інший. Наприклад, дивувати представниць своєї дівочої компанії в жіноче свято можна за допомогою модних аксесуарів. Це може бути оригінальний гаманець або чохол для смартфона, стильний ремінь або яскрава парасолька.

Перед вибором подарунка подрузі згадайте, може вона під час ваших останніх спільних шопінгів сама підказувала вам оригінальні ідеї для подарунка - показувала гарні рукавички або стильні окуляри, які б хотіла придбати.

Що подарувати подрузі на 8 березня: красиву біжутерію

Відмінним подарунком подрузі на 8 березня може стати біжутерія, особливо якщо дівчині подобаються такі прикраси. Ви можете підібрати дизайнерські моделі відомих брендів або ексклюзивні вироби, зроблені на замовлення майстрами.

Оригінальним варіантом для подарунка подрузі стануть також сувеніри у вигляді невеликої статуетки, фоторамки або брелка на ключі.

Що подарувати подрузі на 8 березня: емоції і настрій

У вас велика дівоча компанія і ви не знаєте, як не обділити жодну подругу увагою на 8 березня? Влаштуйте для них спільне свято. Закотить вечірку в СПА-салоні або у караоке. Навіть домашні посиденьки з настільними іграми і фуршетним столом наповнять кожну вашу подругу емоціями і настроєм надовго.

Що подарувати подрузі на 8 березня: косметичні штучки

Традиційним подарунком на 8 березня подрузі є косметика і парфумерія. Але і тут можна проявити креативність - наприклад, зробіть для неї добірку прибамбасів для ванни, в яку увійдуть бомбочки-гейзери, піна, сіль, скраб і лосьйон для тіла.

Презентувати на 8 березня подрузі можна також декоративну косметику. Яскравий блиск для губ або набір різнокольорових лаків для нігтів неодмінно наповнять її образ весняними нотами.

Що подарувати подрузі на 8 березня: сувенір за інтересами

На 8 березня подарувати подрузі також можна презент за інтересами. Якщо вона захоплюється спортом, то для неї підійде в якості подарунка фітнес-трекер. Якщо ваша подруга захоплюється рукоділлям, то вона буде не проти в якості подарунка на 8 березня отримати все, що пов'язано з її хобі.

Ваша подруга екстремалка? То їй ви можете подарувати сертифікат на політ на повітряній кулі або стрибок з парашутом. Такий подарунок на 8 березня запам'ятається їй точно надовго.

Раніше ONLINE.UA робив добірку оригінальних і красивих привітаннь з 8 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?