Наречена принца Гаррі змінить релігію заради нього - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Наречена принца Гаррі змінить релігію заради нього - ЗМІ

Наречена принца Гаррі змінить релігію заради нього - ЗМІ
Джерело:  The Times

Наречена принца Гаррі Меган Маркл перейде в англіканську церкву, щоб догодити королівській сім'ї. Про це повідомляє The Sunday Times, передає ONLINE.UA.

Офіційна церемонія хрещення відбудеться в Кенсингтонському палаці в березні, а проведе її архієпископ Кентерберійський.

Читайте також: Меган Маркл на весіллі з принцом Гаррі збирається порушити багатовікові традиції

Як відомо, Маркл виросла в протестантській сім'ї, ходила в католицьку школу та вже була одружена з євреєм - продюсером та кінорежисером Тревором Енгельсоном.

Для того, щоб стати дружиною принца, наречена не повинна офіційно змінювати віру. Проте Меган вже прийняла остаточне рішення. Таким чином вона проявляє повагу до королівської сім'ї Єлизавети II, адже Королева очолює церкву Англії.

Повідомляється, принц Гаррі і Меган Маркл покликали на своє весілля майже три тисячі звичайних жителів Великої Британії. Після весілля подружжя житиме в котеджі Ноттінгем в Кенсингтонському палаці.

Як раніше писав ONLINE.UA, американська актриса і модель Меган Маркл, втратила можливість зіграти одну зі своїх головних ролей у кіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?