Прихильники висміяли Емму Вотсон за помилку в тату
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Прихильники висміяли Емму Вотсон за помилку в тату

Прихильники висміяли Емму Вотсон за помилку в тату
Джерело:  online.ua

Відома акторка Емма Уотсон на цьогорічній "оскарівській" вечірці з'явилася з новим тимчасовим татуюванням та здивувала шанувальників неграмотністю, повідомляє ONLINE.UA.

27-річна акторка засвітилась на вечірці Vanity Fair, яку зазвичай щороку влаштовують після церемонії "Оскар.

Читайте також: Оскар 2018: переможці найпрестижнішої кінопремії

Однак прихильники звернули увагу на тимчасове тату Емми, зроблене на підтримку руху проти насильства і домагань в Голлівуді "Time's up".

Проте напис на руці Уотсон був з помилкою: замість скорочення фрази "Time is up" - "Time's up", у актриси була фраза без апострофа перед "s" - "Times up". Шанувальники миттєво відреагували на помилку у мережі, висміявши тату і розкритикувавши Емму, яка, вочевидь, не помітила помилки.

Як повідомляв ONLINE.UA, близько 300 впливових жінок, в тому числі Меріл Стріп, Кейт Бланшетт та інші голлівудські акторки, запустили кампанію Time’s Up (Час Вийшов), мета якої — протистояння сексуальним домаганням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?