Шварценеггер розповів про зйомки «Термінатора-6»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шварценеггер розповів про зйомки «Термінатора-6»

Шварценеггер розповів про зйомки «Термінатора-6»
Джерело:  Screenrant

Відомий актор Арнольд Шварценеггер підтвердив, що влітку 2018 року почнуться зйомки "Термінатора-6". Однак це буде не сиквел фільму "Термінатор 5: Генезис", а продовження другого фільму.

Про це повідомляє сайт Screenrant, передає ONLINE.UA.

"Ми почнемо знімати в червні, зйомки триватимуть до жовтня, і я в них. З нетерпінням чекаю свого повернення в якості моделі T-800. Буде дуже здорово працювати з Тімом Міллером в ролі режисера і Джеймсом Кемероном як керівником проекту", - заявив Шварценеггер.

Читайте також: Арнольд Шварценеггер знову зіграє Термінатора

Як зазначається, в "Термінаторі-6" буде не тільки Шварценеггер. Також повернеться Лінда Хемілтон (Сара Коннор). Зйомки стартують в червні і триватимуть до жовтня.

Раніше з'являлась інформація про те, що студія Paramount Pictures відмовилася від зйомок сиквела фільму "Термінатор: Генезис". Таке рішення було пов'язане з негативною реакцією критиків на п'яту частину фільму.

Як повідомляв ONLINE.UA, у 2019 році на великі екрани має вийти нова частина Бондіани.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?