Путін пограв у футбол в Кремлі, в мережі сміються: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Путін пограв у футбол в Кремлі, в мережі сміються: опубліковано відео

Путін пограв у футбол в Кремлі, в мережі сміються: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін знявся в рекламному ролику Чемпіонату світу-2018 з футболу.

Відповідний ролик з'явився на YouTube-каналі FIFATV, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Кремлі уточнили дані про стан здоров'я Путіна, в мережі сміються

Відзначається, що промо-ролик приурочений до 100 днів, які залишилися до початку Чемпіонату. У ньому знялися як знамениті футболісти, що раніше грали за команди 32 країн-учасниць змагань, так і Володимир Путін, який зіграв у футбол з президентом ФІФА Джанні Інфантіно.

Варто зауважити, що реклама Чемпіонату з Путіним викликала неоднозначну реакцію користувачів мережі: "У футбол зазвичай грають на футбольному полі. У Кремлі повинні думати як вивести війська з Донбасу, повернути Крим і звільнити українських політв'язнів", "Який сором! Заради піару, мабуть, хоч "Калинку" з Захаровою станцює", "Головою це він даремно відбиває, хоча ролик був би ефектніше, якби після удару бризки ботоксу на всі боки", "Економікою ніколи займатися: то хокей, то футбол, то рибалка", "Перед розвалом СРСР М. С. Горбачов знявся в рекл ме "Pizza Hut".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США розповіли, як Володимир Путін використовує мас-медіа для задоволення неоімперських амбіцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?