Григорій Суркіс програв Андрію Павелко голосування в новий склад Виконкому УЄФА
Категорія
Спорт
Дата публікації

Григорій Суркіс програв Андрію Павелко голосування в новий склад Виконкому УЄФА

Григорій Суркіс програв Андрію Павелко голосування в новий склад Виконкому УЄФА
Джерело:  golos.ua

На минулих вихідних відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, на якому розглядалося питання про висунення кандидата від ФФУ до Виконкому УЄФА. Учасники засідання підтримали кандидатуру президента Федерації Андрія Павелко, висунутого 33 колективними членами ФФУ, в той час, як його опонент - Григорій Суркіс не отримав жодного голосу. Про це повідомляє сайт Golos.ua, передає ONLINE.UA.

Нагадаємо, що Григорій Суркіс є членом Виконкому УЄФА з 2004 року. У минулому році футбольний функціонер став героєм гучного скандалу, пов'язаного з його висуненням в УЄФА. Як виявилося, ні Виконком, ні Конгрес ФФУ не висували Григорія Суркіса в керівні органи Союзу європейських футбольних асоціацій.

В ході проведеного розслідування виявилося, що з відповідною ініціативою виступила лише Київська міська федерація футболу, очолювана в той час Ігорем Кочетова. Днями Кочетов був відсторонений від посади віце-президента ФФУ за порушення Кодексу етики і чесної гри і Етичного кодексу УЄФА. Паралельно функціонер є фігурантом двох кримінальних проваджень - за нецільове використання коштів і зловживання службовим становищем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?