Велика Британія заявила про готовність бойкотувати ЧС-2018 в Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Велика Британія заявила про готовність бойкотувати ЧС-2018 в Росії

Велика Британія заявила про готовність бойкотувати ЧС-2018 в Росії
Джерело:  Business Insider

Збірна Великої Британії може відмовитися від участі в Чемпіонаті світу з футболу в Росії в разі, якщо виявиться, що Кремль стоїть за отруєнням екс-шпигуна РФ Сергія Скрипаля.

Про це британський міністр закордонних справ Борис Джонсон розповів депутатам парламенту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Business Insider.

Читайте також: У сирійській Гуті сталася хімічна атака: загинула дитина, багато постраждалих

Джонсон підкреслив, що йому "важко зрозуміти", як британська збірна братиме участь в змаганнях, якщо з'ясується, що Росія стоїть за отруєнням Скрипаля. За його словами, в тому разі також буде розглянуто питання введення нових антиросійських санкцій.

"Якщо виявиться, що багато членів парламенту підозрюють, що вони... Я думаю, нам доведеться серйозно обговорити наші відносини з Росією", - зазначив міністр.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-шпигун РФ Сергій Скрипаль був в критичному стані госпіталізований після отруєння невідомою речовиною в Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?