Вагітна Кейт Міддлтон зачарувала мережу бюджетним нарядом: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Вагітна Кейт Міддлтон зачарувала мережу бюджетним нарядом: з'явилися фото і відео

Вагітна Кейт Міддлтон зачарувала мережу бюджетним нарядом: з'явилися фото і відео
Джерело:  Daily Mail

Герцогиня Кембриджська в черговий раз викликала фурор появою на публіці. Вагітна Кейт Міддлтон відвідала початкову школу Pegasus в Оксфорді в стильному пальто за 100 доларів, довівши, що виглядати стильно можна і в бюджетних нарядах.

Фото і відео поїздки Кейт Міддлтон в Оксфорд були опубліковані в соцмережах, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Читайте також: Вагітна Кейт Міддлтон затьмарила зірок на BAFTA-2018: з'явилися фото

На заході Кейт Міддлтон була в пальто JoJo Maman Bebe, в якому раніше вже з'являлася на публіці. Її образ доповнювали оксамитовий клатч і туфлі-човники шоколадного відтінку. Шанувальники герцогині Кембриджської прийшли в захват від її бюджетного наряду.

Слід додати, що сьогодні в мережі обговорюють не тільки бюджетний наряд вагітної Кейт Міддлтон, а й нові відомості про дату народження її третьої дитини. Британські інсайдери повідомили, що малюк з'явиться на світ 23 квітня, коли англійці святкують День святого Георгія, або в період, близький до цієї дати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що наречена принца Гаррі, Меган Маркл, на якій він одружується 19 травня 2018 року, змінить релігію заради майбутнього чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?