Євробачення 2018: з'явилися перші прогнози про переможця
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення 2018: з'явилися перші прогнози про переможця

Євробачення 2018: з'явилися перші прогнози про переможця
Джерело:  online.ua

У багатьох країнах світу вже визначилися учасники "Євробачення-2018", який цього року пройде в Лісабоні. Букмекери вже зробили перші ставки на переможця міжнародного вокального конкурсу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Євробачення.

Читайте також: Євробачення-2018: визначено представника України на конкурсі

За першими прогнозами букмекерів, на "Євробаченні" в 2018 році зможе перемогти Естонія. Цю країну на конкурсі буде представляти Еліна Нечаєва з піснею "La Forza".

Друге і третє місце на "Євробаченні-2018" можуть зайняти Болгарія і Чехія. Також в десятку фаворитів майбутнього конкурсу букмекери включили: Іспанію, Австралію, Швецію, Фінляндію, Росію, Німеччину, Нідерланди та Фінляндію.

Представник України MELOVIN в списку фаворитів "Євробачення-2018" посідає поки 23-е місце. При цьому в українського вокаліста вже понад півмільйона переглядів на офіційному YouTube-каналі конкурсу. На сьогоднішній день за популярністю його обходить тільки чеський співак Миколас Джозеф.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна виступить на "Євробаченні-2018" у другому півфіналі, який буде проходити 10 травня в столиці Португалії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?