Відома українська ведуча випустила першу книгу
Категорія
Культура
Дата публікації

Відома українська ведуча випустила першу книгу

Відома українська ведуча випустила першу книгу
Джерело:  online.ua

Кілька днів тому у популярній української ведучої Ольги Фреймут відбувся літературний дебют. Зірка вітчизняного телебачення презентувала свою першу книгу для дітей під назвою "Кажан Жан".

Фото з перезентаціі Ольга Фреймут опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ольга Фреймут втретє стала мамою

На презентації своєї книги Фреймут розповіла історію її написання. Вона придумала її сюжет під час подорожі по Італії в той момент, коли була вагітна третьою дитиною.

"Кажан Жан" - моя перша "методичка" по вихованню дітей і дорослих. Коли говорять "не можна", це часто означає "варто". Дитячі комплекси руйнують дорослих, їх кар'єри і можливості. Кажан Жан і його сестри вчать, як вчасно схаменутися і встигнути стати собою", - розповіла ведуча про свою першу книгу.

З нагоди літературного дебюту Ольга Фреймут зі своєю сім'єю також провела яскраву фотосесію. На кадрах вона відображена зі своїм чоловіком Володимиром Локотко, старшою донькою Златою, сином Валерієм та молодшою донькою Євдокією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ольга Фреймут знялася в російському серіалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?