У мережі знайшли новий доказ роману Потапа і Каменських: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі знайшли новий доказ роману Потапа і Каменських: опубліковано фото

У мережі знайшли новий доказ роману Потапа і Каменських: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Шанувальники Насті Каменських і Потапа знайшли в мережі черговий доказ їхнього роману. На одному з фото вони помітили, як артист вигулює собачку Насті на прізвисько "Мімі", що викликало бурхливе обговорення в мережі.

Відповідне фото опублікувала Катя Осадча на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Потап відповів на питання про весілля з Каменських: опубліковано відео

У кадрі Потап зображений разом із ведучим Юрієм Горбуновим з коляскою під час прогулянки. На знімку шанувальники артистів відразу ж впізнали собаку Насті Каменських, що розцінили як черговий доказ їх відносин.

"Собачка Насті, попалися", "Я думаю, що вони вже давно з Настею разом", "Так, Мімі собачка Насті, чому це Потап з нею гуляє ?!", - написали в коментарях до фото шанувальники Потапа і Каменських.

Слід додати, що чутки про роман Потапа і Насті Каменських ходять вже давно. Після того, як музикант розлучився зі своєю дружиною, вони тільки посилилися. При цьому учасники екс-дуету продовжують ретельно приховувати своє особисте життя від оточуючих, зберігаючи інтригу в питанні про їхні стосунки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка Настя Каменських разом з репером і продюсером Потапом вирішили поставити дует "Потап і Настя" на паузу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?