Українські мільярдери у списку Forbes 2018: опубліковано рейтинг
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українські мільярдери у списку Forbes 2018: опубліковано рейтинг

Українські мільярдери у списку Forbes 2018: опубліковано рейтинг
Джерело:  Forbes

Семеро українських олігархів були включені в рейтинг доларових мільярдерів Forbes 2018 року. Найбагатшим українцем, за версією видання, став Рінат Ахметов, статки якого оцінено в 5,5 млрд доларів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт видання.

Читайте також: Forbes опублікував рейтинг біткоінових мільярдерів

Другим найбагатшим українцем став власник "Ferrexpo" Костянтин Жеваго. Його стан оцінюється в 1,6 млрд доларів. У списку Forbes Жеваго зайняв 1477 місце.

Також до трійки українських мільярдеров, за версією Forbes, увійшов власник "Миронівський хлібопродукт", екс-заступник Адміністрації президента Юрій Косюк. Він займає 1561-е місце в рейтингу мільярдерів з фінансовим станом в 1,5 млрд доларів.

У рейтинг Forbes 2018 також увійшли: власник групи "Інтерпайп" Віктор Пінчук. Його статки оцінені в 1,4 млрд доларів, співвласник групи "Приват" Геннадій Боголюбов ($ 1,2 млрд), Ігор Коломойський і Вадим Новинський - їх стан оцінюється в 1 млрд доларів.

Лідером рейтингу мільярдерів Forbes 2018 став засновник Amazon Джефф Безос. Статки найбагатшої людини планети оцінено в 112 млрд доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава Amazon за добу розбагатів на рекордну суму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?