Лідерка, яка надихає: в Кабміні запустили новий челендж до 8 березня
Категорія
Україна
Дата публікації

Лідерка, яка надихає: в Кабміні запустили новий челендж до 8 березня

Лідерка, яка надихає: в Кабміні запустили новий челендж до 8 березня
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко запустив в соцмережах святковий челендж з нагоди 8 березня. Акція називається "Лідерка, яка надихає". Нею Зубко закликав Кабмін і всіх чоловіків в жіноче свято згадати українок, які надихають саме їх.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінки Зубко в соцмережах.

Читайте також: Офіційне привітання з 8 березня в прозі і віршах для колег

"Пропоную знайти і наповнити Міжнародний день боротьби за права жінок власним, унікальним змістом. Давайте і на перспективу шукати своє свято з глибоким українським традиціями і цінностями, і знайдемо жінку-лідера, яка нас надихає!", - закликав Зубко.

У свою чергу він передав челенж всім своїм колегам з уряду. Сам же під хештегом #Лідерка_яка_надіхає вказав, що для нього жінкою-лідером є українська поетеса Ліна Костенко.

До челенджа Зубко вже приєднався перший віце-прем'єр-міністр України економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів. Він вказав, що його надихають жінки-офіцери ЗСУ.

"Вони - носії духу свободи, слави і гідності. А ще цінностей, які сформовані тисячоліттями української державності від княжих часів. Вони - сучасні лідерки - відповідальні, наполегливі і натхненні. Вони - приклад того, що всі зміни завжди починаються з самого себе", - прокоментував свій вибір Кубів.

Раніше ONLINE.UA розповідав про різні версії походження свята 8 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?