Конкурент Діснея: в прокат вийшов новий український мультфільм
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Конкурент Діснея: в прокат вийшов новий український мультфільм

Конкурент Діснея: в прокат вийшов новий український мультфільм
Джерело:  online.ua

У середу, 7 березня, в прокат вийшов новий український мультфільм "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила". Режисером аннімаціонного фільму став Олег Маламуж, який зняв мультик за мотивами казки Пушкіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Держкіно.

Читайте також: В Україні відродили культовий мультфільм

Бюджет нового українського мультфільму склав майже 100 млн гривень, близько 20 з яких було виділено Держагенством з питань кіно. Виробництвом повнометражного мультфільму займалася студія Animagrad.

"Коли дивишся "Викрадену принцесу", стає зрозуміло, що на наших очах в Україні з'являється національний продукт, який може скласти конкуренцію стрічкам Піксара і Діснея", - прокоментував прем'єру голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Сюжет мультфільму розгортається за часів відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. По волі долі бродячий артист Руслан знайомиться з княжої дочкою Людмилою, в яку тут же закохується. Але їх щастю заважає підступний чаклун Чорномор, який викрадає Людмилу за допомогою магії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український артист Дмитро Монатік (MONATIK) взяв участь в озвучуванні української версії мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?