Український гурт переспівав відомий вірш Шевченка: опубліковано аудіо
Категорія
Культура
Дата публікації

Український гурт переспівав відомий вірш Шевченка: опубліковано аудіо

Український гурт переспівав відомий вірш Шевченка: опубліковано аудіо
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт "Піккардійська Терція" до дня народження українського поета Тараса Шевченко записали нову проникливу пісню на слова Кобзаря. На музику вірш поклав відомий український ведучий та шоумен Ігор Пелих, який трагічно загинув в ДТП в 2009 році.

Аудіо пісні "Ой по горі роман цвіте" було опубліковано на YouTube-каналі колективу, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: На вершині: Pianoбой і Morphom стали найкращим українським дуетом

"Мелодія, яку створив Ігор Пелих, написана в стилі Шевченко. Композитор дуже глибоко і вдало відчув слово Кобзаря: відразу перед очима постає шевченківський будинок, центральна Україна ...",- розповів про пісню аранжувальник і вокаліст гурту Андрій Капраль.

Він також підкреслив, що Шевченко любив співати, тому записуючи пісню вокалісти представляли, як би виконав її сам поет.

Це не перший цікавий трек "Піккардійській терції". У лютому 2018 року музиканти переспівали нестаріючий хіт Володимира Івасюка "Відлуння твоїх кроків".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що піаніст-віртуоз Євген Хмара створює музику за допомогою космічних звуків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?