В Україні анонсували арешт активів Газпрому
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні анонсували арешт активів Газпрому

В Україні анонсували арешт активів Газпрому
Джерело:  online.ua

В Україні запустили арешт активів російського монополіста Газпрому на території України, а також почали підготовку до арешту активів по всьому світу.

Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Газпром пояснив зрив поставок газу в Україну

Відзначається, що в список активів, які планується заарештувати, внесли майно Газпромзбуту Україна і Міжнародного консорціуму з управління та розвитку газотранспортної системи України, і цінні папери Інституту ЮЖНИИГИПРОГАЗ і Газтранзиту.

Крім того, Мін'юст і Нафтогаз повинні скоординуватися з метою можливого арешту активів Газпрому по всьому світу в разі, якщо компанія не виконає рішення Стокгольмського арбітражу.

"У мене немає жодного сумніву, що Україна отримає все до копійки", - прокоментував ситуацію президент Петро Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, після прийняття Стокгольмським арбітражем рішення на користь України Газпром відмовився поставляти газ в Україну і знизив тиск в газопроводі, чим ускладнив транзит до Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?