У зоні АТО затримали переговірника Рубана: з'явилися реакції сторін
Категорія
Події
Дата публікації

У зоні АТО затримали переговірника Рубана: з'явилися реакції сторін

У зоні АТО затримали переговірника Рубана: з'явилися реакції сторін
Джерело:  online.ua

8 березня на КПВВ "Майорськ" в зоні АТО на Донбасі затримали лідера українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана з арсеналом зброї.

У мережі вже з'явилися реакції сторін на інцидент, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Людина кума Путіна побувала в полоні у бойовиків "ДНР": спливло резонансне відео

Відзначається, що прикордонники затримали Рубана, коли той намагався вивезти на підконтрольну Україні територію величезну кількість зброї, після чого передали його бійцям СБУ.

На думку Генпрокурора Юрія Луценка, затримання на 100% було проведено "не випадково".

"Один з головних агентів пропутінської адміністрації в ОРДЛО, довірений Медведчука Рубан незаконно привласнив собі звання генерала і займався впровадженням агентів ФСБ в Україну під виглядом полонених. Для цього йому була відведена роль переговірника. Він давно був під ковпаком у СБУ", - написав волонтер Мирослав Гай.

У той же час, один з екс-ватажків бойовиків "ДНР" Ігор Безлер заступився за Рубана, заявивши, що на нього давно "точили зуб" і "підклали" арсенал зброї.

"Рубан і Ковальчук - єдині, з ким можна було мати справу з обміну. Всі інші - "обмінники" від гаманця", - написав він у соцмережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі спливли цікаві документи про Володимира Рубана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?