Гідний рівень життя може забезпечити лише сильна держава, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гідний рівень життя може забезпечити лише сильна держава, - Рабінович

Гідний рівень життя може забезпечити лише сильна держава, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Про те, що світові рейтинги, зокрема рейтинг рівня життя, свідчать про погіршення загальної ситуації в Україні, на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат Верховної Ради, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляє «РБК-Україна», передає ONLINE.UA.

«У світовому рейтингу рівня життя Україна нарівні з країнами 4-го світу. Влада розповідають про розвиток і реформи. Так чому ж Україна завжди «попереду планети всієї», коли справа стосується антирейтингів? Ось знову, наприклад: в світовому рейтингу рівня життя Україна посіла 112-е місце, опинившись між Бангладеш і Буркіна-Фасо. Вище нас такі країни, як Чехія (26 місце), Польща (32), Угорщина (45), Білорусь (95), Молдова (98) », - розповів політик.

«Це означає, що ситуація в країні лише погіршується. Рівень життя в державі оцінюють на основі результатів опитувань громадян цих країн по ряду категорій. Це, зокрема, економіка, соціальна сфера, охорона здоров'я і персональна свобода громадян. Найнижчу оцінку Україна отримала в сфері охорони здоров'я - результати убивчою медичної реформи Супрун не змусили себе чекати! »- підкреслив він.

«Влада просто не здатні вивести країну з того піку, в яке самі її загнали, вони не мають плану відновлення економіки, не знають, як будувати країну. Для того щоб налагодити економіку, забезпечити гідну «соціалку» і турботу про здоров'я громадян, необхідно по-справжньому сильну державу - і ми його обов'язково побудуємо після виборів », - додав нардеп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?