Фантастичний транспорт: Маск похвалився підземним швидкісним електробусом
Категорія
Технології
Дата публікації

Фантастичний транспорт: Маск похвалився підземним швидкісним електробусом

Фантастичний транспорт: Маск похвалився підземним швидкісним електробусом
Джерело:  online.ua

Підприємець-мільярдер Ілон Маск похвалився своїм новим винаходом. Він продемонстрував підземний швидкісний електробус для тунелю, який створила його компанія The Boring Company.

Вражаючу відеопрезентацію фантастичного транспорту Маск опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Ілону Маску дозволили бурити тунель під Вашингтоном

Маск розповів, що підземний швидкісний електробус буде розганятися під землею до 240 км/г. Машина буде автоматично перемикатися між ліфтами і тунелями.

Підземний швидкісний транспорт Маска насамперед буде розрахований на пішоходів і велосепідістів. В майбутньому винахідник планує перевозити за допомогою підземного транспорту і автомобілі.

Також Маск зазначив, що система підземного транспорту передбачає створення тисячі маленьких станцій розміром з одне паркувальне місце. Це буде головною відмінністю підземних тунелів Маска від метро, для якого необхідно будувати великі станції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія Ілона Маска SpaceX успішно запустила в космос супутники глобального інтернету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?