Іноді несе "пургу": Путін різко висловився про свого прес-секретаря Пєскова
Категорія
Світ
Дата публікації

Іноді несе "пургу": Путін різко висловився про свого прес-секретаря Пєскова

Іноді несе "пургу": Путін різко висловився про свого прес-секретаря Пєскова
Джерело:  online.ua

На телеканалі NBC вийшло інтерв'ю з президентом Росії Володимиром Путіним, яке взяла американська журналіста Мегін Келлі 1 березня в Москві. Російський голова в ньому розповів про втручання РФ у вибори президента США, про нову російську зброю, а також висловився про заяви свого прес-секретаря Дмитра Пєскова.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Путін пред'явив США гучні звинувачення в "перевороті" в Україні

В інтерв'ю президента Росії попросили прокоментувати висловлювання спецпредставника президента РФ Андрія Крутскіх, який в лютому 2016 року заявив про те, що Росія "знаходиться на порозі того моменту, коли буде на рівних говорити з американцями в інформаційному просторі". Путін відхрестився від цієї заяви, підкресливши, що поняття не має, що сказав Крутскіх.

Також президент Росії підкреслив, що в його адміністрації працюють більше 2 тисяч співробітників, тому він не може контролювати кожного з них.

"Он, Пєсков сидить навпроти, мій прес-секретар. Він несе іноді таку пургу. Я дивлюся по телевізору і думаю, чого він там розповідає? Хто йому це доручив?", - заявив Путін.

Також російський голова прокоментував втручання РФ в вибори президента США. Він запевнив, що Москва не впливала на американські вибори, так як має свої принципи. При цьому Путін додав, що знає Євгена Пригожина, який створив "фабрику тролів", але не перебуває з ним у дружніх відносинах.

Що стосується нової російської зброї, то в цій темі Путін в черговий раз дорікнув США в односторонньому виході з Договору про обмеження ПРО. При цьому він додав, що ні про яку "холодну війну" мова не йде.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін висунув Трампу різку вимогу щодо втручання РФ у вибори в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?