Американський безпілотник провів нову розвідку на Донбасі: опублікована карта
Категорія
Світ
Дата публікації

Американський безпілотник провів нову розвідку на Донбасі: опублікована карта

Американський безпілотник провів нову розвідку на Донбасі: опублікована карта
Джерело:  online.ua

Американський безпілотник RQ-4B Global Hawk провів чергову розвідку на Донбасі. 9 березня військовий розвідник ВПС США здійснив багатогодинний політ вздовж лінії розмежування на сході України.

Карту розвідки американського безпілотника над Україною опублікували західні авіаційні моніторингові ресурси, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Чорне море увійшов другий військовий корабель США: опубліковано фото

Безпілотник Global Hawk вилетів з авіабази Сігонелла на Сицилії. Він увійшов в повітряний простір України з боку Румунії і продовжив політ на схід над Кіровоградською та Дніпропетровською областями. Протягом усього дня розвідник курсував з півночі на південь вздовж лінії розмежування з окупованими територіями, не перетинаючи її.

Відзначається, що американський безпілотник також кілька разів наближався до російських регіонів, які межують з Луганською областю. Його рух було зафіксовано в районі Воронезької, Бєлгородської та Ростовської областей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що військові літаки США провели розвідку над Кримом і Балтикою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?