"Де балалайки?": в мережі сміються над гімном ЧС-2018 в Росії
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Де балалайки?": в мережі сміються над гімном ЧС-2018 в Росії

"Де балалайки?": в мережі сміються над гімном ЧС-2018 в Росії
Джерело:  online.ua

Американський співак Джейсон Деруло представив гімн ЧС-2018 в Росії. Композицію під назвою "Colors" не оцінили фанати, зазначивши, що це не гімн чемпіонату світу з футболу, а банальна попса.

Аудіо офіційного гімну ЧС-2018 в Росії було опубліковано на YouTube-каналі Деруло, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Україна бойкотуватиме ЧС-2018 в Росії - Клімкін

У соцмережах після прем'єри гімну почалося гучне обговорення композиції. Користувачі з сарказмом і гумором коментують трек, відзначаючи, що він не підходить для головної пісні ЧС-2018.

"Скуляще-стогнуча дичина, а не гімн. Так і музика ніяка. Ні іскри, ні запалинки", "Де гуслі? Де балалайки?", "Це не гімн чемпіонату світу з футболу, а гімн Кока-Коли", "Вторинна попса , навіть після сотні прослуховувань можна легко сплутати з іншою піснею ", - пишуть користувачі.

У коментарях фанати також відзначають, що найяскравішим гімном чемпіонату світу з футболу була пісня Рікі Мартіна в 1998 році.

Форма збірної РФ на ЧС-2018 по футболу

Слід зазначити, що гімн ЧС-2018 став не єдиним символом майбутнього чемпіонату, який викликав глузування в мережі. Раніше жорсткій критиці фанати піддали форму російської збірної, яку вони охарактеризували одним словом - "злиденність".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше предметом насмішок в мережі став Путін, який грає в футбол у Кремлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?