На Україну насувається дощовий циклон: синоптики попередили про погіршення погоди
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається дощовий циклон: синоптики попередили про погіршення погоди

На Україну насувається дощовий циклон: синоптики попередили про погіршення погоди
Джерело:  online.ua

З понеділка, 12 березня, в Україні очікуються сильні дощі, які накриють західний регіон. При цьому температура повітря в країні збережеться на весняних відмітках - стовпчики термометрів показуватимуть до +10С°.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

Читайте також: Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 10-11 березня

У неділю, 11 березня, дощовий циклон почне бушувати на сході і півночі України. У Луганській, Донецькій, Сумській, Чернігівській та Харківській областях очікується дощ з мокрим снігом. Вночі в цих регіонах також будуть заморозки до -3С°.

Погода в України 11 березня

З понеділка дощовий циклон переміститься на захід. Сильні дощі пройдуть у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Ужгородській та Чернівецькій областях. Також дощ очікується в Рівному, Вінниці та Луцьку. Слід зазначити, що дощова погода в західних областях буде супроводжуватися справжнім весняним теплом - температура повітря вдень в цих регіонах досягатиме + 11С°.

Погода в Україні 12 березня

У вівторок і середу, 13 і 14 березня, атмосферні фронти з Атлантики доберуться до Києва і півдня України. Там дощ йтиме поряд з мокрим снігом. Температура повітря при цьому в денний час буде триматися на рівні +6С°. Вночі стовпчики термометрів будуть опускатися до 0С°.

Погода в Україні 13 березня

У четвер, 15 березня, на всю територію України прийде весна. Дощі зі снігом припиняться, а сонце почне радувати своїми теплими променями. Повітря практично у всіх регіонах прогріється до + 12С° вдень, а в нічний час також буде зберегатисяся плюсова температура.

Погода в Україні 15 березня

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Україну насувається черговий циклон, який принесе нестабільну погоду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?