Паралімпіада 2018: Україна завоювала другу золоту медаль
Категорія
Спорт
Дата публікації

Паралімпіада 2018: Україна завоювала другу золоту медаль

Паралімпіада 2018: Україна завоювала другу золоту медаль
Джерело:  online.ua

У неділю, 11 березня, у другий день Паралімпіади, яка в 2018 році проходить в Пхенчхані, Україна завоювала другу золоту медаль. Паралімпійським чемпіоном став Максим Яровий, який посів перше місце в лижних гонках, в яких брали участь спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт змагань.

Читайте також: Паралімпіада 2018: Україна отримала першу золоту медаль

Для Максима Ярового "золото" на Паралімпіаді стало четвертою нагородою. Чотири роки тому, на змаганнях в Сочі, він виграв відразу три медалі - дві срібні і одну бронзову.

У загальному медальному заліку в України на даний момент є шість медалей - дві золоті, одна срібна і три бронзові. Крім Ярового, медалі завоювали Віталій Лук'яненко, Оксана Шишкова, Людмила Ляшенко, Анатолій Ковалевський та Ігор Рептюх.

Нагадаємо, Паралімпіада в Пхенчхані проходить з 9 по 18 березня. У ній беруть участь понад 550 спортсменів з 49 країн. Україну в 2018 році на змаганнях представляють 20 паралімпійців, які візьмуть участь в трьох видах спорта - біатлоні, лижних гонках та сноуборді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що абсолютним лідером на Олімпіаді-2018 стала збірна Норвегії, спортсмени якої завоювали 14 золотих медалей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?