Українські військові взяли в полон бойовика "ЛНР": опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Українські військові взяли в полон бойовика "ЛНР": опубліковано відео

Українські військові взяли в полон бойовика "ЛНР": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

На окупованому Донбасі бійці ЗСУ затримали бойовика незаконних збройних формувань, коли він намагався проникнути на територію України між наглядовими постами. Ним виявився Солоід Ігор Вікторович, військовий квиток якому був виданий російською окупаційною адміністрацією№.

Відео затримання бойовика "ЛНР" було опубліковано на сторінці штабу АТО в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Українські бійці показали захопленого в полон терориста РФ

Відзначається, що бойовик потрапив в полон до українських військових на окупованій Луганщині. При ньому було виявлено зброю АК-74Н.

У ролику відображено, як бойовик виправдовується за те, що пішов воювати на сторону терористів. Він заявив, що взяв у руки зброю, так як сім'ю не було чим годувати. Затриманий підкреслив, що в "ЛДНР" багато хто йде до лав терористів, так як на окупованих територіях немає роботи.

Також у відео взятий в полон бойовик повідомив, що терористів навчають російський інструктори, а їх начальством керують безпосередньо росіяни.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на окупований Донбас прибув незвичайний гуманітарний вантаж з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?