Росія похвалилася успішним пуском ракети, якою погрожував Путін: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія похвалилася успішним пуском ракети, якою погрожував Путін: з'явилося відео

Росія похвалилася успішним пуском ракети, якою погрожував Путін: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Росія провела успішні випробування нової гіперзвукової ракети "Кинджал", якою раніше погрожував Путін. У Міноборони РФ запевнили, що пуск пройшов успішно - ракета вразила задану ціль.

Відео пуску гіперзвукової ракети "Кинджал" було опубліковано на сторінці російського оборонного відомства в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "Чебурашка", "Песець" або "Володя": росіяни вибирають назву для нової ядерної ракети

У повідомленні зазначено, що запуск ракети "Кинджал" був проведений за допомогою винищувача МіГ-31, який вилетів з аеродрому в Південному військовому окрузі. В ході випробувань були підтверджені всі технічні характеристики високоточного авіаційного ракетного комплексу, якому, за твердженням Путіна, немає аналогів в світі.

Нагадаємо, протиракетною міццю Росії Путін похвалився 1 березня під час свого щорічного послання Федеральним зборам. За його словами, Росія, відповідаючи на "ракетний виклик" США, створила ефективні системи ПРО, які здатні знищувати як наземні, так і морські цілі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін представив одразу кілька видів новітнього озброєння Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?