Британія готує "відповідь" Росії на отруєння колишнього шпигуна Скрипаля
Категорія
Політика
Дата публікації

Британія готує "відповідь" Росії на отруєння колишнього шпигуна Скрипаля

Британія готує "відповідь" Росії на отруєння колишнього шпигуна Скрипаля
Джерело:  The Telegraph

У Великій Британії готують новий пакет санкцій проти російських чиновників, які причетні до порушень прав людини. Британський уряд має намір розробити аналог американського "списку Магнітського", в який включені 49 росіян.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Читайте також: Отруєння Скрипаля в Британії: стала відома важлива деталь

За даними джерела, розробка даного законопроекту почалася ще до того, як в Солсбері був отруєний колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і його донька Юлія. Але після цього інциденту голова британського МЗС Борис Джонсон і голова МВС Ембер Радд домовилися прискорити прийняття цього закону.

Слід додати, що раніше слідство виявило ще одну важливу деталь в отруєнні Скрипаля. Криміналісти виявили сліди отруйної речовини в ресторані Zizi, в якому екс-співробітник ГРУ РФ і його дочка були незадовго до отруєння.

Є інформація, що слідчі вже виявили понад 200 доказів щодо отруєння Скрипаля. Також відомо, що колишній російський шпигун і його донька досі перебувають в реанімації у критичному, але стабільному стані. Поліцейський, який впав у кому після відвідання будинку Скрипаля, ще також знаходиться у важкому стані, але вже може говорити.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Велика Британія заявила про готовність бойкотувати чемпіонат світу з футболу, який в 2018 році буде проходити в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?