Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 12 по 18 березня на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 12 по 18 березня на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 12 по 18 березня на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

На цьому тижні приділіть особливу увагу особистим стосункам. Про те, як поводитися і як краще спланувати роботу та відпочинок Ви можете дізнатись в астрологічному гороскопі на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року Овен ♈

Фінансове становище Овнів покращиться, більш ймовірно це відбудеться в середині тижня, проте з великими покупками поспішати не варто. Рівень життя і Вашої активності підвищиться, що дозволить набагато швидше виконати всі заплановані справи.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року Телець ♉ 

Тельцям варто почати економити, оскільки заощадження закінчуються, а нові грошові надходження будуть тільки до кінця тижня. Відносини з друзями і однодумцями поліпшуватимуться і Ви можете розраховувати на їх підтримку. Можливо коло Ваших друзів збільшиться.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року Близнюки 

Цього тижня Близнюки будуть винагороджені за креативні ідеї та прагнення до роботи. Фінансове становище значно покращиться, але це принесе і додаткові витрати, тому витрати краще контролювати. На вихідних проведіть час з близькими.

  Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року  Рак ♋ 

Зараз саме час задуматися про те, що Ви чекаєте від стосунків і розібратися в собі. Нові знайомства не приведуть до серйозних стосунків. Частину заощаджень можна витратити на корисні покупки для дому. На вихідних забудьте про роботу і гарненько відпочиньте.

  Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року  Лев ♌ 

Леви нарешті можуть відкласти думки про те, як заробити і переключитися на роздуми про те, як вигідніше витратити. Порадуйте себе новим придбанням. Цього тижня Вам складно буде всидіти на місці, але це піде на користь, оскільки Вас чекає безліч невеликих поїздок і різних зустрічей, як ділових так і особистих.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року  Діва ♍ 

Настав час приділити увагу собі і своїй зовнішності, відвідайте фітнес-центр, салон краси. Зараз вдалий час, щоб змінити зачіску або оновити гардероб. На роботі варто бути уважніше і уникати конфліктів.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року  Терези ♎ 

На цьому тижні Терези будуть в центрі уваги протилежної статі, невелика ініціатива від Вас зробить особисте життя більш насиченим. Саме час для нових знайомств. Фінансове становище також покращитися, але не поспішайте витрачати все і відразу. Будьте уважні з партнерами.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року  Скорпіон ♏ 

Цей тиждень Скорпіонів, в фінансовому плані все буде стабільно, саме час відправитися за корисними і приємними покупками. На роботі вас чекає винагорода, оскільки начальство гідно оцінить Ваш труд. У колективі складеться доброзичлива атмосфера.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року  Стрілець ♐ 

Укладання угод і підписання договорів краще запланувати на початок тижня. Займіться самонавчанням в новій області, це принесе користь і поліпшить матеріальне становище, яке і без цього буде стабільним.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року   Козеріг ♑

Якщо Ви збиралися відправитися в подорож, то цей тиждень найвдалішй, Козерогів буде супроводжувати удача, а також на Вашому шляху будуть зустрічатися добрі і приємні люди. Великі покупки і придбання краще відкласти на потім. А на роботі Вас чекають деякі зміни.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року   Водолій ♒

Особливих фінансових труднощів не очікується, Ви моежете задовольнити свої маленькі слабкості, але намагайтеся не брати кредити. Багато часу доведеться приділити роботі, можливо з'являться нові партнери. На цьому тижні Вам буде простіше зробити перший крок до нових відносин.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 березня 2018 року  Риби ♓

В особистих стосунках Риби можуть стати більш ініціативні, що дозволить висловити свою позицію і вирішити всі хвилюючі питання. У фінансовому плані варто бути уважніше, щоб не розтратити всі надходження, як тільки вони з'являться. Саме час зайнятися благоустроєм свого будинку або квартири.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?