"У кого з нас шизофренія?": Собчак різко відповіла Клімкіну на його слова
Категорія
Політика
Дата публікації

"У кого з нас шизофренія?": Собчак різко відповіла Клімкіну на його слова

"У кого з нас шизофренія?": Собчак різко відповіла Клімкіну на його слова
Джерело:  online.ua

Кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак різко відреагувала на слова голови МЗС України Павла Клімкіна, який назвав її запит на дозвіл на в'їзд до окупованого Крим "політичною шизофренією". Вона висловила здивування рішенням української влади перешкодити єдиному російському політикові, який підтримує національний суверенітет України.

Про це Собчак написала на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В Україні прокоментували намір Собчак відвідати окупований Крим

У своїй відповіді Климкіну Собчак підкреслила, що хотіла бездоганно виконати українські закони, запевнивши, що Крим планує відвідати з гуманітарною місією, а не з передвиборчою агітацією.

"Тим більше дивним стала для мене відповідь на мій лист міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, уродженця міста Курська. Він відмовив на моє прохання, звинувативши мене в "політичної шизофренії". Дуже не хочеться відповідати вищій посадовій особі суверенної держави в дусі "сам такий", але задумайтеся: українські власті перешкодили єдиному російському політикові, що підтримав їх національний суверенітет, відвідати їх країну в суворій відповідності з її законами. Так кому насправді вигідна окупація Криму та війна на до Донбасі, хто фактично діє в інтересах Путіна, "ДНР" і "ЛНР"? У кого з нас шизофренія?", - написала Собчак.

У своєму пості кандидат в президенти Росії також згадала свою поїздку до Криму в 2014 році, за яку її внесли в базу "Миротворця". Вона вказала, що відвідувала півострів на законній підставі, тому що тоді ще діяла угода про спрощений порядок перетину кордону між РФ і Україною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ДПС України прийняли рішення щодо в'їзду Собчак на територію окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?