В Україні один з найвищих рівнів нещастя в світі, - Рабінович
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні один з найвищих рівнів нещастя в світі, - Рабінович

В Україні один з найвищих рівнів нещастя в світі, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Про те, що Україна потрапила в черговий світовий антирейтинг як країна з однією з найбільш нещасних економік, написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляє "РБК-Україна", передає ONLINE.UA.

«Мало того, що наша економіка в небувалому занепаді - вона вже не в змозі зробити людей щасливими! Чергове підтвердження провальності політики діючої влади - Україна потрапила в ТОП-10 нещасних економік світу за версією Bloomberg. Тільки вдумайтеся: ми на 7-й позиції з 66-ти країн. Нас випередили такі країни, як Польща (28 місце), Литва (29), Румунія (45), Чехія (48) і Угорщина (50). Що вже говорити про щастя людей, якщо навіть економіка у нас настільки нещасна?»- написав політик.

За словами лідера партії «За життя», висновки Bloomberg «цілком логічні», оскільки індекс нещастя вираховується за рівнем інфляції і безробіття.

«Очевидно, що і з тим, і з іншим у нас просто катастрофа. Зокрема, офіційний рівень безробіття у нас становить 10%. Для порівняння: Чехія - 2,9%, Угорщина - 4,2%, Польща - 4,9%, Румунія - 4,9%, Болгарія - 6,3%», - уточнив нардеп.

«Я ж переконаний, що сильна держава має забезпечувати стабільний держзамовлення в вузах і піклуватися про тих, хто втратив роботу, незалежно від їх професії і віку!» - заявив політик. Він додав, що ситуація з інфляцією в Україні на сьогоднішній день ще гірша, ніж з безробіттям. «Влада намагається робити хорошу міну при поганій грі, закладаючи в бюджет то 7%, то 9% інфляції на 2018 рік, але, за прогнозами економістів, реальна інфляція в Україні в цьому році досягне 15%. Оскільки, за даними Всесвітнього економічного форуму, саме інфляція є головною перешкодою для ведення бізнесу в Україні, стає очевидним, чому наша економіка визнана настільки нещасної», - констатував він.

«Партія« За життя» стверджує: всього лише рік необхідний, щоб вийти з цього злощасного кола, повернути ситуацію, а потім - взяти старт на економічне зростання, вести країну до процвітання, будувати« Швейцарію Східної Європи », в якій люди будуть жити заможно і щасливо!» - додав політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?