Меган Маркл змінила релігію заради майбутнього чоловіка - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл змінила релігію заради майбутнього чоловіка - ЗМІ

Меган Маркл змінила релігію заради майбутнього чоловіка - ЗМІ
Джерело:  People

Наречена принца Гаррі Меган Маркл змінила релігію заради чоловіка. Колишня актриса і модель відмовилася від протестанства і прийняла англіканську віру.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.

Читайте також: Меган Маркл на весіллі з принцом Гаррі збирається порушити багатовікові традиції

За даними інсайдера, підтвердженням зміни релігії Меган Маркл став новий браслет на її руці, прикрашений крихітним хрестиком. Шанувальники нареченої принца Гаррі запевняють, що раніше ніколи не бачили її з цією прикрасою, припустивши, що цей подарунок Меган подарували в день її приняття англіканської церкви.

Меган Маркл змінила релігію

Джерело нагадує, що браслет є одним з найпопулярніших подарунків на хрещення в Англії. Часто його доповнюють хрестами, іменами і цитатами з Біблії. На підставі цього з'явилося припущення, що Маркл не тільки змінила релігію, а й хрестилася.

Меган Маркл з принцем Гаррі після зміни религії

Повідомляється, що таємна церемонія хрещення нареченої принца Гаррі пройшла в Королівській капелі. Обряд провів архієпископ Кентерберійський.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Меган Маркл зважилася змінити віру перед весіллям з принцом Гаррі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?