Паралімпіада 2018: Україна увійшла в трійку лідерів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Паралімпіада 2018: Україна увійшла в трійку лідерів

Паралімпіада 2018: Україна увійшла в трійку лідерів
Джерело:  online.ua

Українські спортсмени завоювали ще три медалі на Паралімпіаді-2018, яка проходить в південнокорейському Пхенчхані. Золоту медаль українській збірній приніс Ігор Рептюх, який посів перше місце в чоловічих лижних гонках протяжністю 20 км.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Національний спортивний комітет.

Читайте також: Паралімпіада 2018: Україна завоювала другу золоту медаль

Також скарбничку медалей України на Паралімпіаді-2018 поповнила Оксана Шишкова - вона завоювала "срібло" в лижних гонках на 15 км, в яких брали участь спортсмени з вадами зору. Людмила Ляшенко принесла команді бронзову медаль за зайняте третє місто в лижних гонках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

У загальному медальному рейтингу за результатами Паралімпіади-2018 станом на ранок 12 березня Україна піднялася на третє місце. Лідирують в рейтингу США, на другому місці - Франція.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в перший день Паралімпіади в Пхенчхані біатлоніст Віталій Лук'яненко завоював золоту медаль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?