Жива черга: жителі окупованого Донбасу в шоці від нових заборон бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Жива черга: жителі окупованого Донбасу в шоці від нових заборон бойовиків

Жива черга: жителі окупованого Донбасу в шоці від нових заборон бойовиків
Джерело:  news.liga.net

Окупаційна "влада" Луганська заборонила попередній продаж квитків на автобуси, які прямують на підконтрольну Україні територію в Станицю Луганську. Відтепер купити проїзний квиток можна тільки в порядку живої черги.

Про це повідомили обурені місцеві жителі LIGA.net, передає ONLINE.UA.

Читайте також: В "ДНР" в шоці від нового указу Захарченка

Вказується, що терористи заборонили також приватному транспорту проїзд в сторону лінії розмежування, через що людям доводиться вночі займати чергу на автовокзалі, щоб купити квиток в Станицю Луганську.

"Це жесть. Щоб дістатися в Станицю вранці, потрібно встати о 04:00, виїхати на автовокзал, записатися в чергу, потім купити квиток, за списком зайти в автобус. Тільки після цього можна доїхати до пункту пропуску до моменту відкриття", - повідомили мешканці окупованого Луганська.

Деякі ресурси бойовиків повідомляють, що попередній продаж квитків на автобуси припинено доки на кілька днів. Причини скандального обмеження не уточнюються.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія заборонила в'їзд на свою територію жителям Донбасу на авто з номерами "ЛДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?