Отруєння Скрипаля: Британія готова винести офіційні звинувачення Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: Британія готова винести офіційні звинувачення Росії

Отруєння Скрипаля: Британія готова винести офіційні звинувачення Росії
Джерело:  The Times

У Великій Британії вже є результати розслідування отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки, на підставі яких можна пред'явити офіційні звинувачення Росії. Остаточне рішення з цього питання буде ухвалене 12 березня після засідання РНБО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Times.

Читайте також: Британія готує "відповідь" Росії на отруєння колишнього шпигуна Скрипаля

За даними джерела, у поліції є доказ того, що за даним інцидентом стоїть Росія. Також слідство встановило, яку нервово-паралітичну речовину використовували для отруєння Скрипаля, але поки ці дані не оприлюднюються.

Відзначається, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей "близька до того, щоб винести Росії офіційні звинувачення". Також британська влада планує дати потужну відповідь Росії на даний інцидент аж до висилки російських дипломатів з країни та заборони на в'їзд всім людям, близьким до Кремля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що слідство з'ясувало, що Сергій Скрипаль та його донька Юлія були отруєні у власному будинку, а не в ресторані, як передбачалося раніше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?