Ілон Маск анонсував перший політ на Марс: названа дата
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск анонсував перший політ на Марс: названа дата

Ілон Маск анонсував перший політ на Марс: названа дата
Джерело:  independent.co.uk

Голова компанії SpaceX Ілон Маск планує вже в 2019 року провести дебютний політ на Марс. За його оптимістичними прогнозами, космічний корабель, який вже будується, зможе зробити першу місію на Червону планету в першій половині наступного року.

Про це Маск заявив на щорічному фестивалі технологій і культури в Остіні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Independent.

Читайте також: Запуск Falcon Heavy в космос: розкрито основні таємниці Ілона Маска

За словами Маска, в перший час міжпланетний корабель зможе здійснювати тільки короткочасні польоти на Марс. При цьому винахідник додав, що його плани по відправці корабля на Марс можуть трохи зрушити в тимчасових рамках.

Очікується, що система SpaceX BFR буде багаторазовою, а пілотований корабель зможе вміщати до 100 чоловік. Також Big Falcon Rocket зможе виводити на орбіту до 150 тонн вантажу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Маск показав нове відео запуску Falcon Heavy з Tesla Roadster на борту в космос.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?