Порошенко зробив обнадійливий прогноз про підвищення тарифів на електроенергію
Категорія
Економіка
Дата публікації

Порошенко зробив обнадійливий прогноз про підвищення тарифів на електроенергію

Порошенко зробив обнадійливий прогноз про підвищення тарифів на електроенергію
Джерело:  NV

Український голова Петро Порошенко прокоментував підвищення цін на електрику в Україні у зв'язку з введенням RAB-тарифів. Він заявив, що тарифи для населення не повинні бути підвищені.

Такий обнадійливий прогноз президент зробив під час інтерв'ю українським телеканалам, передає ONLINE.UA з посиланням на НВ.

Читайте також: У 2018 році в Україні сильно зростуть ціни на електрику

"Український народ, українські люди не повинні платити за ці забаганки, ціни для населення не повинні бути підвищені ...", - прокоментував Порошенко можливе підвищення цін на електрику з 1 квітня.

Президент України засумнівався, що в квітні система впровадження стимулюючого регулювання (RAB-тарифи) взагалі буде введена. За його словами, для її запуску необхідні ще додаткові затвердження з боку регулятора, парлменту і уряду.

При цьому Порошенко підкреслив, що Україна зобов'язана виконувати всі зобов'язання, які були взяті в рамках Угоди про асоціацію. Але ці зобов'язання, за словами українського голови, не президента, а уряду і парламенту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв "системне зниження" тарифів на газ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?