Путін наказав збити пасажирський літак в 2014 році - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін наказав збити пасажирський літак в 2014 році - ЗМІ

Путін наказав збити пасажирський літак в 2014 році - ЗМІ
Джерело:  Reuters

Президент Росії Володимир Путін в 2014 році наказав "збити пасажирський літак", на борту якого нібито знаходилася бомба.

Про це сам Путін розповів у фільмі, який був опублікований в російських соцмережах 11 березня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Росія похвалилася успішним пуском ракети, якою погрожував Путін: з'явилося відео

В ході двогодинного фільму під назвою "Путін" президент РФ розповідає журналісту, як 7 лютого 2014 року, прямо перед відкриттям Олімпіади в Сочі, офіцер служби безпеки зателефонував йому і інформував про захоплення літака, який летів у напрямку "Харків-Стамбул".

Терористи нібито мали бомбу і вимагали посадки літака Boeing 737-800 авіакомпанії Pegasus в Сочі.

"На борту знаходилися 110 пасажирів, а на стадіоні - понад 40 тисяч людей зібралися на церемонію відкриття Ігор, - аргументував Путін. За його словами, він звернувся до працівників служби безпеки, які пояснили, що план дій у разі НС вимагає, щоб літак був збитий: - Я сказав їм: дійте відповідно до плану".

Однак, пізніше виявилося, що тривога була помилковою, - один з пасажирів просто був п'яний.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Путін відзначився новою нахабною заявою щодо українського Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?