У ЄС ухвалили важливе рішення щодо санкцій проти РФ за анексію Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

У ЄС ухвалили важливе рішення щодо санкцій проти РФ за анексію Криму

У ЄС ухвалили важливе рішення щодо санкцій проти РФ за анексію Криму
Джерело:  online.ua

У Брюсселі 12 березня ухвалили рішення продовжити антиросійські санкції на півроку за анексію Криму. Даний пакет обмежень діє відносно 150 фізичних осіб та 38 компаній.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Ради ЄС.

Читайте також: У США анонсували терміни введення нових санкцій проти Росії

У документі зазначено, що санкції проти Росії продовжені до 15 вересня 2018 року. Вони передбачають заморожування активів в європейських банках та обмеження на поїздки до ЄС санкційним особам.

Раніше рішення про продовження санкцій проти Росії було схвалено послами країн-членів ЄС. Офіційно документ буде опублікований у журналі ЄС 13 березня.

Слід зазначити, що стосовно Росії в ЄС діють і інші санкції. Обмежувальні заходи спрямовані на конкретні сектора російської економіки. Їх термін був продовжений в кінці минулого року до 31 липня 2018 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США можуть зняти обмежувальні заходи, введені проти Росії, якщо Кремль перестане активно втручатися в політику інших країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?