Вагітність Лободи: з'явилися подробиці про пологи співачки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вагітність Лободи: з'явилися подробиці про пологи співачки

Вагітність Лободи: з'явилися подробиці про пологи співачки
Джерело:  online.ua

Друга дитина у скандальної української співачки Світлани Лободи з'явиться на світ у травні 2018 року. Народжувати артистка буде в елітній клініці Лос-Анджелеса, куди планує вилетіти в найближчі дні.

Про це розповів батько співачки в інтерв'ю російському виданню, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Скандальна українська співачка зробила заяву про вагітність: опубліковані фото і відео

За словами батька, Світлана вже давно хотіла народити другу дитину. Він зазначив, що в родині новині про вагітність Лободи, яку вона ретельно приховувала сім місяців, дуже раді. Батьки співачки мріють про онука.

При цьому питання про батька другу дитину Світлани Лободи так і залишилося відкритим. Співачка, за словами її батька, приховує його ім'я навіть від них.

Слід зазначити, що в клініці, в якій Лобода планує народжувати, раніше мамами ставали багато зірок, такі як Мадонна і Вікторія Бекхем. Там майбутнім мамам надають трикімнатну палату з усіма зручностями, харчування від шеф-кухаря і навіть послуги косметологів. Перебування в цій клініці коштує близько 70 тисяч доларів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ повідомляли, що батьком дитини Лободи стане соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?