Скандальний російський політик пообіцяв захопити Україну: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальний російський політик пообіцяв захопити Україну: з'явилося відео

Скандальний російський політик пообіцяв захопити Україну: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Кандидат в президенти РФ Володимир Жириновський відзначився черговими скандальними заявами на адресу України. Він випустив передвиборчі ролики, в яких пообіцяв захопити Україну, а також висунув погрози на адресу країн Балтії та США.

Відповідні ролики були опубліковані на YouTube-канал російської партії ЛДПР, яку очолює Жириновський, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Путін виступив з гучною заявою про повернення Криму Україні

У відео показані заголовки новин майбутнього, яке нібито настане, якщо Жириновського виберуть президентом Росії. Серед них - "В столиці Малоросійського федерального округу місті Києві відкрилася виставка від Російської імперії через поради до Російської республіці 21 століття", "жителі Аляски просяться в Росію", "іржава Натовська техніка" і "голодуюча Європа".

У мережі обурилися черговим нахабним фантазіям Жириновського. Користувачі емоційно прокоментували ролики, які назвали неподобством.

"Маразм міцнішав", "В сьогоднішньому форматі, з такими представниками у владі, Росію точно розберуть на запчастини. Просто для безпеки оточуючих", - коментують користувачі мережі ролики.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кандидати в президенти РФ Ксенія Собчак і Володимир Жириновський влаштували матюкливі дебати на росТВ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?