Весняні морози: синоптики попередили про повернення зими
Категорія
Україна
Дата публікації

Весняні морози: синоптики попередили про повернення зими

Весняні морози: синоптики попередили про повернення зими
Джерело:  online.ua

З 17 березня в Україну повертається зима. Морозний реванш очікується у всіх областях країни - температура повітря знизиться до -16С°.

Про погіршення погоди в Україні повідомила народний синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: На Україну насувається дощовий циклон: синоптики попередили про погіршення погоди

Арктична повітряна маса накриє Україну на наступних вихідних. Але і протягом тижня в країні буде домінувати дощовий циклон, який буде супроводжуваться штормовим вітром.

З вівторка, 13 березня, дощі пройдуть у західних областях, на півдні і в центрі України. При цьому термометр поки буде показувати плюсову температуру - до + 9С° на заході, до + 14С° на півдні.

Погода в Києві 13 березня також буде дощовою. Повітря в денний час в українській столиці буде прогріватися до + 6С°, вночі стовпчики термометрів опустяться до + 2С°. Наприкінці тижня в Києві відновляться морози і опади.

"Подібні прогнози потребують, звичайно, уточнення. Але зверніть увагу на ці ймовірні капості немічної, але вредної зими. Морозу їй захотілося, а тоді буде скаржитися на хворе горло і кашель", - підкреслила синоптик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що через аномальні морози в Амстердамі міські канали перетворилися на ковзанку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?