У Росії помер відомий радянський актор
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії помер відомий радянський актор

У Росії помер відомий радянський актор
Джерело:  РІА Новини

12 березня в Росії помер відомий радянський актор Олег Табаков. Причиною смерті 82-річного артиста стала тривала хвороба, з якою він боровся кілька місяців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: У Росії помер відомий сатирик

Табаков був госпіталізований у листопаді 2017 року. Спочатку у нього діагностували пневмонію, але в ході лікування стан актора погіршився. Медики ввели його в стан штучної коми, після чого він перестав впізнавати рідних.

В кінці лютого лікарі повідомили, що Олег Табаков перебуває у критичному стані - у нього почалися судоми, які стали наслідком відмови роботи головного мозку. 12 березня було прийнято рішення відключити актора від апарату життєзабезпечення.

Олег Табаков народився в 1935 році в родині медиків. За свою тривалу кар'єру він знявся більш ніж в 120 фільмах. Він був визнаний народним артистом СРСР.

Крім акторської кар'єри, Олег Табаков вів активну режисерську роботу. Також він був художнім керівником Московського театру імені Чехова і заснував свій театр під назвою "Табакерка".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці 2017 роки помер легендарний радянський композитор Володимир Шаїнський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?