Кривава ДТП в Харкові: Зайцева дала перші свідчення в суді
Категорія
Події
Дата публікації

Кривава ДТП в Харкові: Зайцева дала перші свідчення в суді

Кривава ДТП в Харкові: Зайцева дала перші свідчення в суді
Джерело:  online.ua

У понеділок, 12 березня, в Харкові відбулося перше засідання суду у справі резонансної ДТП, в якої загинули шестеро людей. Суд допитав головних фігурантів трагедії - Олену Зайцеву і Геннадія Дронова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

Читайте також: Суд оголосив обвинувальний акт у справі про криваву ДТП в Харкові

Зайцева під час допиту повністю визнала свою провину і попросила вибачення у рідних загиблих в ДТП. Вона заявила про готовність понести провину за скоєне, а також допомагати постраждалим, коли відбуде термін.

Фігурантка ДТП заявила, що пам'ятає сам момент аварії. Вона розповіла, що бачила автомобіль Дронова, коли під'їжджала до світлофора. Водійка подала сигнал, але гальмувати не стала. Зайцева додала, що їхала зі швидкістю 80км/год, в момент зіткнення з автомобілем Дронова вона різко натиснула на гальма і повернула вправо.

В ході допиту також з'ясувалося, що до моменту аварії вона відпочивала з подругами в закладі "Чилі", але спиртного там не вживала. Також Зайцева запевнила, що не приймає наркотики.

Геннадій Дронов відмовився давати свідчення в суді. Він вирішив виступити після того, як будуть допитані всі свідки аварії.

Наступне засідання суду по кривавої ДТП в Харкові призначено на 21 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про те, що в справі по резонансній ДТП в Харкові раптово зникли дані про опіати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?