Скандальну депутатку викликали на допит у справі Рубана
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальну депутатку викликали на допит у справі Рубана

Скандальну депутатку викликали на допит у справі Рубана
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України викликала на допит народну депутатку України Надію Савченко у справі Володимира Рубана.

Про це розповів Генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Політичний продукт РФ: СБУ показала нові докази у справі Рубана

Відзначається, що силовики хотіли допитати Савченко днем 13 березня, однак, та близько чотирьох годин ранку 12 березня виїхала з України.

"Якщо вона дійсно така мужня і чесна, як каже про це на нескінченних ефірах, завтра вона повинна бути в СБУ", - підкреслив Луценко.

Варто зауважити, що прес-секретарка Савченко Тетяна Проторченко пояснила, що нардеп виїхала для проведення переговорів з депутатами Європарламенту про звільнення українських політв'язнів з РФ.

"Повісток, запрошень чи будь-яких інших документів, Надія Вікторівна, відповідно не отримувала", - зазначила вона.

Варто зауважити, що раніше Надія Савченко з'явилася на суді у справі Володимира Рубана, де розповіла про свою повагу до нього і віддала честь.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівника Центру звільнених полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана затримали при спробі вивозу із зони АТО великої партії зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?