Спекуляція: росіяни обурені вибором співачки і пісні на Євробачення-2018
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Спекуляція: росіяни обурені вибором співачки і пісні на Євробачення-2018

Спекуляція: росіяни обурені вибором співачки і пісні на Євробачення-2018
Джерело:  online.ua

Росію на "Євробаченні-2018" представлятиме Юлія Самойлова, яка в 2017 році не змогла взяти участь в конкурсі через заборону на в'їзд в Україну. Співачка виступить на міжнародному конкурсі з піснею I Will not Break ("Я не зламаюся").

Відео пісні Самойлової на "Євробаченні-2018" опубліковано на YouTube-каналі конкурсу, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Євробачення 2018: з'явилися перші прогнози про переможця

Росіяни різко відреагували на вибір співачки і пісні на конкурс. Вони назвали композицію і відеоролик до неї однією з найгірших робіт, представлених на "Євробачення-2018".

"Це ганьба, хлопці", "Соромно за заявку. Ми її не вибирали", "Краще б Росія так підтримувала інвалідів в повсякденному житті, а не влаштовувала показуху на весь світ", - коментують росіяни відео.

Вибір Самойлової на "Євробачення-2018" також назвав спекуляцій відомий актор Станіслав Садальський. Він вважає, що співачка з Юлії ніяка.

"Тут тільки піар і спекуляція на інваліда і нічого більше. Які особливі співочі дані? Звичайно, для неї це перемога над своїм недугом, але це не означає, що від нашої країни буде представник дійсно здатний всіх здивувати і підкорити", - написав Садальський в своєму ЖЖ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на "Євробаченні-2018" вдруге виступить колишній переможець конкурсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?