У Раді пред'явили гучні звинувачення Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді пред'явили гучні звинувачення Савченко

У Раді пред'явили гучні звинувачення Савченко
Джерело:  LB.ua

Позафракційний народний депутат України Надія Савченко, яку раніше СБУ викликала на допит у справі Володимира Рубана, може перебувати на території Росії.

Про це розповів заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.

Читайте також: Політичний продукт РФ: СБУ показала нові докази по справі Рубана

"Як громадянин, а не член партії, стверджую, що Надія Савченко знаходиться не в Страсбурзі, а на території країни-агресора", - підкреслив Тетерук. За його словами, віце-президент ПАРЄ Володимир Ар'єв підтверджує, що Савченко немає в складі делегації.

Політик також припустив, що її відсутність в Україні може бути спробою уникнути відповідальності: "Як агент, який вже провалився, вона може перебувати тільки на території агресора".

Варто зауважити, що сама Надія Савченко опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі свої фото в Європарламенті в Страсбурзі:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Надія Савченко стверджувала, що поїхала проводити з депутатами Європарламенту зустрічі з питання звільнення політв'язнів в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?