На військовому полігоні сталася пожежа, є жертва і постраждалі: названа причина
Категорія
Події
Дата публікації

На військовому полігоні сталася пожежа, є жертва і постраждалі: названа причина

На військовому полігоні сталася пожежа, є жертва і постраждалі: названа причина
Джерело:  online.ua

У ніч на вівторок, 13 березня, на 235-му загальновійськовому полігоні в Миколаївській області сталася пожежа, внаслідок якої загинула одна людина, а ще семеро постраждали.

Про це розповіла прес-офіцер 92-й ОМБр Христина Вдовиченко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Розбірки бойовиків: ДПСУ розповіла деталі останнього смертельного вибуху в Донецьку

Відзначається, що у найтяжчого з постраждалих військових зафіксували 25% опіків шкіри. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення техніки безпеки бійцями в наметі.

Як пояснив радник глави Міноборони Юрій Бірюков, військовий хлюпнув бензин в буржуйку, що і стало причиною пожежі. Згідно зі свідченнями, вогонь в буржуйці погас, але щось ще жевріло, і військовий вирішив плеснути бензину. Вогонь різко спалахнув і перекинувся на його одяг, після чого той в паніці став кидатися по намету і перекинув пляшку з бензином в буржуйку, що стало причиною вибуху.

На момент інциденту всі бійці в наметі були тверезі. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про знищення військового майна, яке спричинило за собою тяжкі наслідки.

Як повідомляв ONLINE.UA, влітку на 239 полігоні в Дніпропетровській області прогримів вибух, внаслідок якого постраждало багато військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?